Нашата приказна

За нас!

ХЕДИС Здружени маркети е здружение на 1328 постојни маркети распространети во секое маало, низ сите градови и села во Република Македонија. Секој ХЕДИС маркет е јасно обележан со тигарчето како заштитен симбол на синџирот.

Големиот број продажни места овозможува најниска цена при набавката на производите и најниска цена во продавницата.

Нашата визија е фабриките и добавувачите да добијат сигурен партнер за своите производи, кои вака ќе бидат достапни до сите купувачи низ државата, а купувачите ќе можат да купуваат квалитетни производи по најниска цена.

Share This