Течен детергент

Ефективен за отстранување на тврдокорни дамки и погоден за секоја боја на вашите алишта.  Течен детергент  1,5л кој ги прави алиштата свежи, чисти и нежни по супер цена од 92 денари.

Проверете ја Hedi’s понудата во нашите маркети.

Share This