Сметководител

Хедис здружени маркети има потреба од сметководител. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на е-маил адресата vrabotuvanje@hedis.mk или да се јават на тел: 075388687

Возачи со Ц категорија за редовен работен однос

Хедис здружени маркети има потреба од возачи со Ц категорија за редовен работен однос. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на е-маил адресата vrabotuvanje@hedis.mk или да се јават на тел: 075388687

Возачи со сопствени возила.

Хедис здружени маркети има потреба од возачи со сопствени возила. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на е-маил адресата vrabotuvanje@hedis.mk или да се јават на тел: 075388687

Share This